HomeFeaturedFocusSamsung a lansat modelul Galaxy S4 zoom în România

Samsung a lansat modelul Galaxy S4 zoom în România

GALAXY S4 zoom (8)

Astăzi, Samsung Electronics România a anunțat disponibilitatea pe plan local a dispozitivului Samsung Galaxy S4 zoom, primul smartphone din lume care se poate mândri cu un zoom optic al camerei foto de 10x și care, prin prisma acestui detaliu, este destinat celor care vor să exploateze în egală măsură capacitățile de comunicare și pe cele de fotografiere ale telefonului personal.

Și dacă despre caracteristicile tehnice ale acestui aparat am mai discutat și cu alte ocazii, o să ne oprim rapid asupra câtorva funcționalități ale camerei foto aduse de acest aparat. Astfel, revoluționarul Zoom Ring le oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa rapid, simplu și intuitiv, caracteristicile cheie ale aparatului. Chiar dacă vă aflați în mijlocul unui apel telefonic și vedeți ceva ce trebuie neapărat împărtășit, o răsucire rapidă a Zoom Ring va activa funcția In-Call Photo Share, permițând fotografierea și distribuirea imaginii direct prin MMS.

Pentru o utilizare ușoară a camerei, Zoom Ring poate fi folosit pentru a activa Quick Launch și funcții Shortcut, oferind acces cu o simplă mișcare a mâinii la mai multe moduri de fotografiere, inclusiv Auto, Gallery și Smart Mode.

Zoom Ring revoluționează și sistemele convenționale de control ale unei camere cu zoom. Controlul cu ajutorul inelului de zoom, care înlocuiește butoanele de control tradiționale, face dispozitivul mai ușor de folosit. Astfel, utilizatorii vor putea obține cu ușurință fotografii extraordinare prin simpla mișcare a mâinii.

GALAXY S4 zoom Lifestyle (3)

Funcția Photo Suggest permite conectarea rapidă la biblioteci imense de imagini captate de alți fotografi, pentru a-i ajuta pe utilizatori să găsească și să compună cele mai bune fotografii oriunde în lume, direcționându-i către cele mai frumoase locuri în apropierea lor.

Cu ajutorul modului de fotografiere Smart Mode grija setărilor dispare, utilizatorii fiind liberi să fotografieze în mod artistic și să obțină rezultate impresionante. Cu Drama Shot pot fi realizate imagini deosebite prin fuzionarea unor fotografii succesive ale obiectelor în mișcare într-o singură imagine compusă, iar Action Freeze permite captarea unei acțiuni de mare viteză. Funcția Smart Mode Suggest poate evalua scena și poate furniza o listă scurtă cu cele mai bune moduri de fotografiere pe baza factorilor din jur, cum ar fi nivelurile de lumină, distanța focală, sau detectarea feței, astfel că utilizatorii vor obține întotdeauna cele mai bune cadre.

Samsung a făcut prin Galaxy S4 zoom un prim pas într-o horă a smartphone-urilor cu accent puternic pe camera foto, în care va dansa alături de Nokia Lumia 1020 și, ceva mai tărziu, de Sony Xonami. Și a făcut primul pas de dans și în România. Odată cu această lansare oficială și în România, a fost ridicat, cel puțin parțial și misterul prețului pentru Samsung Galaxy S4. Parțial pentru că am aflat că se învârte în jurul valorii de 2200 de lei. Dar alte detalii comerciale nu au fost încă dezvăluite.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep