HomeFeaturedFocusTablete noi de la AROBS: Smailo Web Energy 8 și Smailo Web...

Tablete noi de la AROBS: Smailo Web Energy 8 și Smailo Web Energy 9.7

smailo-web-energy-97

Se pare că apropierea toamnei este o perioadă extrem de benefică pentru piața de tablete din România. Altfel nu se poate explică abundența de produse proaspăt lansate sau anunțate pentru următoarele două-trei săptămâni. Parcă tocmai pentru a se alinia acestui trend, deschis de E-Boda cu Supreme XL 400 QC și preluat de către cei de la Overmax, AROBS Transilvania Software, anunță disponibilitatea a doua noi modele de tablete din gama Smailo Web Energy.

Smailo Web Energy 8 dispune de un procesor dual-core ARM Cortex A9 3066 de 1,5 GHz, o memorie RAM de 1 GB și spațiu de stocare de 8 GB. Cu un display de 8 inchi cu rezolutie HD 1024 x 768 pixeli, tableta pare destinată persoanelor aflate în permanentă mișcare și se vinde la un preț de 649 lei.

Smailo Web Energy 9.7 se încadrează în gama de tablete de 10 inchi. Ecranul capacitiv IPS de 9,7” cu o rezolutie de 1024 x 768 pixeli, ascunde în spatele său o memorie internă de 8 GB, una RAM de 1 GB și un procesor dual-core de 1,5 GHz. Tableta este prevăzută cu un slot microSD și un port miniHDMI. Prețul pentru Web Energy 9.7 este de 899 lei. Ambele tablete se pot cumpăra direct de pe site-ul www.smailo.ro și dispun de conectivitate prin WiFi și suport 3G extern și vin preinstalate cu câteva aplicații (Facebook, Skype, Documents to Go, Aldiko Book Reader, World Newspaper sau Sapte Seri).

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep