HomeFeaturedFocusGama de GPS-uri TomTom START adusa in Romania de AROBS

Gama de GPS-uri TomTom START adusa in Romania de AROBS

AROBS Transilvania Software, important furnizor de aplicaţii software şi distribuitor de dispozitive infotainment pentru autovehicule, a anunțat introducerea pe piaţa românească a sistemelor de navigaţie TomTom START 40, 50, 60, cu ecrane de 4,3 inchi, 5 inchi și respectiv 6 inchi. Disponibile deja la anumiți parteneri, aceste oferă conducătorilor auto hărţi pentru 45 de ţări din Europa şi garanţia actualizării acestora pe viaţă.

Apreciate de conducătorii auto din toată lumea pentru uşurinţa în utilizare, sistemele oferă și acces la o bază de date cu milioane de Puncte de Interes, adrese şi numere de telefon. Instrucţiunile vocale în limba română şi bara de vizualizare a traseului care apare afişată permanent pe ecran îi acordă asistenţă conducătorului auto, acesta accesând informaţii esenţiale fără ca atenţia să-i fie distrasă de la volan. Sistemul de prindere pe parbriz EasyPort este integrat în design, se pliază uşor şi poate fi transportat împreună cu dispozitivul.

Conform unui studiu citat de către cei de la AROBS, infrastructura rutieră se modifică cu 15% în fiecare an şi cu până la 40% în ţările cu o dezvoltare rapidă. Dispozitivele TomTom din gama START oferă navigaţie în 45 de ţări din Europa şi beneficiază de actualizări gratuite pe viaţă ale hărţilor (până la 4 disponibile anual, pe toată durata de viaţă a produsului), fiind astfel sigure în calcularea traseului optim.

Sistemele de navigaţie GPS TomTom START sunt disponibile la preţurile recomandate de 899 lei (START 40), 999 lei (START 50) şi 1149 lei (START 60) în magazinele Flanco şi pe site-ul Flanco, urmând a fi distribuite în toată reţeaua de parteneri AROBS.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep