HomeFeaturedFocusUrmatoarea tabletă Surface RT va avea display 1080p și procesor Snapdragon 800

Urmatoarea tabletă Surface RT va avea display 1080p și procesor Snapdragon 800

image

Via Microsoft-News aflăm că următoarea generație de tablete Windows RT s-ar putea să vină cu un display 1080, ceea ce înseamnă automat că și Surface RT va avea așa ceva. Undeva în toamnă (poate înainte de 17 octombrie, când e programat Windos 8.1) Nokia o să prezinte prima sa tabletă, care e în stadiu de zvon de foarte mult timp.

Va beneficia de un procesor Snapdragon 800 la 2,15 GHz, display 1080p pe un ecran de 10,1 inci și 32 GB pentru stocare. Wireless N, microHDM, USB 3.0, tastatură detașabilă cu opțiune de a încorpora o baterie suplimentară.

Dintre toate îmbunătățirile promise, cea care mi se pare cu adevărat remarcabilă este legată de tastatura cu baterie suplimentară. De un display 1080p pe 10,1 inci nu sunt dat pe spate – am așa ceva pe Surface Pro și mi se pare greu de utilizat în modul windows classic, unde informațiile afișate în ferestre sunt aproape de necitit pe ecranul tabletei. Sună bine în ideea că ai un monitor extern pe care să lucrezi, dar faci asta în mod constant?

Nu.

Bine, e vorba de specificul fiecăruia de a lucra. În apliații METRO, scalabile, 1080p s-ar putea să fie totuși un avantaj. Rămâne să vedem.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep