HomeFeaturedFocusAplicația Super Erou a devenit platformă de tip comics-market

Aplicația Super Erou a devenit platformă de tip comics-market

Super Erou

Concepută inițial cu scopul de a aduce în online aventurile lui Harap Alb Continuă, un serial de benzi desenate inspirat de celebrul personaj al copilăriei noastre, aplicația Super Erou (disponibilă atât pe iPad, cât și pe tablete și telefoane Android) afost adusă de către Zitec la varianta 2.0 și transformată într-o platformă de tip comics-market.

Astfel, în acest moment, pe lângă cele șase numere din banda desenată Harap Alb continuă, în Super Erou se mai găsesc și titluri precum Compostul, Toate pânzele sus, Mila 23 sau Elabuga, publicate de alți ilustratori.

“Dacă până acum se găseau în Super Erou doar cele șase numere din Harap Alb continuă, de acum înainte fanii benzilor desenate au un motiv în plus să își descarce aplicația, deoarece le oferim numeroase titluri, semnate de diverși ilustratori. În plus, pe lângă noile titluri care se regăsesc în platformă, venim și cu versiunea de mobil pentru dispozitivele cu sistem de operare Android”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec.

Compostul, Mila 23, Poveste despre eu, Toate pânzele sus (Puiu Manu), DIM Sarabanda (Puiu Manu), două episoade din Elabuga (Alex Tamba) și cinci numere din revista Comics (primele două sunt gratuite) pot fi descărcate de către posesorii de iPad, tablete și, mai nou, telefoane Android.

Super Erou 4

Aplicația Super Erou se descarcă gratuit de pe AppStore sau GooglePlay și fiecare comic book are un preview de câteva pagini sau chiar un număr gratuit, dar și link de unde poate fi comandată varianta tipărită.

În legătură cu ediția tiparită a revistei Harap Alb continuă, numărul 6 a acesteia poate fi cumpărat de la chioşcuri.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep