HomeFeaturedFocusAROBS Transilvania aduce garanția full în zona de tablete

AROBS Transilvania aduce garanția full în zona de tablete

Smailo-WE-8

Nu am știut cum să vă exprim cât mai bine ideea campaniei „Furată, udă sau crăpată? Șezi blând! Tableta Smailo e asigurată!”, care se desfășoară în perioada 15 septembrie 2013 – 31 ianuarie 2014 (inclusiv) și se adresează persoanelor fizice cu domiciliul sau reședința în România, care achiziționează tablete Android Smailo Web Energy 8 sau Smailo Web Energy 9.7.

În cadrul campaniei, cumpărătorii beneficiază de o garanție de 1 an, care constă în servicii gratuite de reparare în cazul deteriorării accidentale (situație neacoperită în cazul garanției normale), precum și în înlocuirea tabletei în cazul furtului.

„Lansarea acestei campanii demonstrează angajamentul nostru față de clienții Smailo de a le oferi produse și servicii de calitate, asigurându-le o experiență mobilă placută, la prețuri decente.”, a declarat Voicu Oprean, Director General AROBS. „În cazul dispozitivelor mobile, accidentele nedorite sunt destul de frecvente, în special căzăturile și imersiunile în apă sau alte lichide. Prin aceasta campanie, vrem să le oferim utilizatorilor de tablete Smailo, 365 de zile fără griji. Utilizatorii cu copii de vârsta preșcolară au cele mai multe motive sa se bucure de această ofertă”.

Pentru activarea acestui beneficiu, cei care achiziționează tabletele participante la campanie trebuie să înregistreze produsul pe site-ul www.smailo.ro în sectiunea Garanție extinsă, în termen de 30 de zile de la data achiziției. Oferta este valabilă pe o perioadă de 1 an calendaristic de la data achiziționării produsului, în conformitate cu termenii și condițiile regulamentului campaniei și poate fi accesată o singură dată. Regulamentul complet al campaniei este disponibil pe site-ul Smailo.

Tabletele Smailo Web Energy sunt disponibile în rețeaua de parteneri AROBS la prețurile recomandate de 649 lei (8 inchi), respectiv 899 lei (9,7 inchi).

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep