HomeMobileAndroidCum schimbi bateria mai ieftin la un dispozitiv Huawei

Cum schimbi bateria mai ieftin la un dispozitiv Huawei

Huawei a lansat campania ¨O viață mai lungă pentru dispozitivul tău HUAWEI¨ în care oferă prețuri promoționale pentru schimbarea bateriilor (originale).
Huawei a lansat campania ¨O viață mai lungă pentru dispozitivul tău HUAWEI¨ în care oferă prețuri promoționale pentru schimbarea bateriilor (originale).

Zilele acestea puteți să vă schimbați mult mai ieftin (și cu unele originale) bateriile pentru dispozitivele Huawei, prețurile pornind de la 99 de lei. În cadrul campaniei „O viață mai lungă pentru dispozitivul tău HUAWEI” se folosesc baterii originale Huawei, chiar și pentru modelele de gadget-uri care au ieșit din garanție, cu 99 lei pentru smartphone-uri, 139 lei pentru tablete și 199 lei pentru laptopuri. Utilizatorii se pot bucura de prețul fix în funcție de categoria produsului, indiferent de modelul acestuia.

Cum puteți obține aceste prețuri? Achiziționați serviciul de pe Huawei Store și apoi alegeți una dintre cele două modalități de revendicare: fie mergeți în centrele de service autorizate HUAWEI participante la promoție pentru a beneficia de reparație la fața locului, fie apelați la serviciul de asistență telefonică Huawei la numărul de telefon 0800 400 896 pentru a solicita un curier, iar acesta va ridica dispozitivul de la adresa indicată, pentru a beneficia de transport gratuit. După achiziționare, beneficiul are o valabilitate de 30 de zile, iar dacă acesta nu este revendicat în termenul respectiv, în contul utilizatorului se va face o returnare automată.

Mă gândesc că o să vă ajute informația asta. Mai multe detalii găsiți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep