HomeFeaturedFocusChiar contează atât de mult butonul de START?

Chiar contează atât de mult butonul de START?

image

Încât Microsoft să se chinuie să facă o reclamă de promovare pentru Windows 8.1 în care să se laude că a adus înapoi butonul START?

Întrebare e firească pentru că mie unul nu mi se pare că butonul de START sau lipsa lui au vreo treabă cu ceea ce e Windows 8. Windows 8 e un prim pas în direcția mutării focusului de pe un desktop vechi de 30 de ani către unul nou, mai aproape de ideea de touch și de tabletă.

Windows 8(.1) este un hibrid pus în evidență mult mai bine de un sistem cu ecran touch, niciodată binevenit în curtea utilizatorului care nu vrea să facă nicun fel de schimbare.

Windows 8 este o tranziție către un alt mod de folosire și interacțiune cu PC-ul. Ceva ce vrea să fie Windows 8.1 Everywhere. Priviți materialul de mai jos și spuneți-mi ce credeți?

Nu e rău. Da nici bine.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. Microsot incearca sa multumeasca doua feluri de clienti. Pe de o parte promoveaza ecranele si interactiunea tactila, dar are si multi clienti din mediul business care folosesc desktop-uri si sunt obisnuiti cu ferestrele.
    Din Windows 8.1, nu pare ca Microsoft s-a hotarat ce vrea sa faca. Inca apare vechiul Control Panel, dar unele setari se pot face doar din noul menu Settings; nu toate aplicatiile instalate apar in ecranul de start, Internet Explorer are doua versiuni si alte probleme de acest fel.
    Noul buton start nu are functiile din Windows 7 si nu cred ca va face upgrade-ul mai usor. Faptul ca Lenovo a ales sa preinstaleze Pokki spune destul de mult despre problemele de interfata pe care inca le are Windows 8.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep