HomeFeaturedFocusDemolition Derby disponibil gratuit pentru posesorii de GRID 2

Demolition Derby disponibil gratuit pentru posesorii de GRID 2

grid_2_demolition_derby_01

Codemasters a anunțat astăzi că modul de joc Demolition Derby, oferit GRATUIT la download pentru posesorii jocului GRID 2, a devenit disponibil pe PC (Steam) și Microsoft Xbox 360, iar de săptămâna viitoare va fi disponibil și pentru PLAYSTATION 3.

Demolition Derby s-a aflat în topul listei cererilor comunității după lansarea jocului GRID 2 și aduce la zi modul de joc din primul GRID, pentru a profita de grafica superioară și de motorul de avariere îmbunătățit din GRID 2. Pachetul, oferit gratuit la download, include mașina Demo Derby Jupiter Eagle Ray Mk 5, cu o gamă de caroserii predefinite, plus opțiunea de a personaliza aspectul bolidului, precum și arena Detroit Demolition Derby Stadium, în care jucătorii pot alege una dintre cele două configurații ale traseului, fiecare cu o zonă de salt peste un alt segment al circuitului, pentru a crește șansele de impact între mașini.

Modul Demolition Derby poate fi jucat în single-player, split-screen şi în curse online cu până la 12 jucători.

Acest pachet gratuit, disponibil prin Steam (Windows PC), rețeaua Xbox Live și PlayStation Network, vine în continuarea unui Community patch care a adus modificări în joc pe baza consultării și feedback-ului obținut de la jucătorii de GRID 2. Lista completă a modificărilor, care include creșterea nivelului maxim (Level cap) la 99, un nou playlist online „Hardcore“, recompense in-game mai substanțiale pentru jucătorii care conduc „curat“ în curse și, pentru prima dată într-un joc Codemasters Racing, Mod Support pentru jucătorii pe PC, este disponibilă la www.codiesblog.com.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep