HomeFeaturedFocusAlcatel anunță One Touch Idol Alpha și One Touch Hero

Alcatel anunță One Touch Idol Alpha și One Touch Hero

alcatel-one-touch-alpha

Cei de la Alcatel pregătesc și ei asaltul IFA și ne arată cu ce își vor încânta vizitatorii standului, prezentând două dintre smartphone-urile din noul val.

Primul dintre acestea, cu un nume destul de lung, Alcatel One Touch Idol Alpha, vrea să rămână destul de misterios. Ne prezintă succint doar câteva caracteristici tehnice, păstrând probabil surprize și pentru întâlnirea live cu fanii seriei. Ni se spune totuși că este vorba despre un display de 4,7 inchi, HD IPS, în spatele căruia se ascunde, în limita grosimii telefonului, de 7,5 mm, un procesor quad-core de 1,2 GHz. Aș spune că nu reușește deocamdată să impresioneze, decât, poate, prin lungimea numelui.

Lucrurile se schimbă însă atunci când vine vorba de fratele mai mare, One Touch Hero. Mai mare în primul rând datorită display-ului LCD de 6 inchi (care, așa cum ne arată și Nokia sau Acer, tinde să devină din ce în ce mai popular) și rezoluție 1080p, dar și prin procesorul quad-core setat la 1,5 GHz, memoria RAM de 2 GB, cea internă de 8 sau 16 GB, camera de 13 megapixeli. Și cu siguranță va fi un frate mai mare și atunci când va veni vorba de preț.

alcatel-one-touch-hero

O seamă de accesorii fac totuși din One Touch Hero un produs interesant. Primul, este un cover E-Ink, care permite citirea cărților digitale fără a seca bateria telefonului. Pe lângă un stylus, mai sunt interesante o seama de cover-uri care permit încărcarea wireless sau care, prin leduri încorporate, își anunță utilizatorul cu diferite notificări în funcție de anumite evenimente. Sunt anunțate și alte accesorii dedicate acestui terminal, printre ele numărându-se chiar și un mini-proiector.

Ambele telefoane rulează Android și vor fi disponibile publicului larg undeva în Octombrie. Până atunci, doritorii le vor putea vedea la IFA.

Via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep