HomeFeaturedFocusFrunză verde pătrunjel, mai apare-un Alcatel

Frunză verde pătrunjel, mai apare-un Alcatel

alcatel fierce evlolve

De fapt, chiar două modele din gama Alcatel One Touch își vor face loc în ofertele operatorilor. Din păcate, ale operatorilor de peste ocean. Și spun din păcate pentru că cel puțin unul dintre modele este un low-budget în adevăratul sens al cuvântului.

Mai exact Alcatel One Touch Evolve va costa 100 dolari fără nici un fel de obligație contractuală, iar One Touch Fierce va costa 170 dolari în aceleași condiții. Să ne ocupăm mai întâi de Alcatel One Touch Fierce, care oferă un display qHD de 4,5 inchi, un procesor quad-core MediaTek  de 1,2 GHz, un acumulatori de 1800 mAh și o cameră de 5 megapixeli. Toate rulând un Android 4.2. Și toate la 170 de dolari! Păi parcă sună mai bine decât Kogan Agora, un brand mult mai anost, care oferea o configurație asemănătoare la un buget mai mare.

Și dacă cumva nu suntem lămuriți nici cu suma această, fratele mai sărman, Evolve, ne oferă, pentru doar 100 de dolari, un ecran WVGA de 4 inchi, un procesor de 1 GHz, o memorie internă de 4 GB, cameră de 5 megapixeli, acumulator de 1400 mAh, slot microSD și un Android 4.1. Știu, nu sună deloc impresionant, dar ca variantă de buget limitat, față de ce găsim în România, la prețuri duble, este ceva. Așa că, de aici regretul meu că aceste modele sunt, cel puțin pentru moment, dedicate doar pieței din Statele Unite. Cu atât mai mult cu cât, cei de la Alcatel, fac și telefoane performante.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep