HomeFeaturedFocusPsyonix și Square Enix au anunțat oficial Nosgoth

Psyonix și Square Enix au anunțat oficial Nosgoth

nosgoth

Din categoria „Nu e un MOBA, e mai rău”, studioul Psyonix și Square Enix au dezvăluit în cele din urmă Nosgoth, acea componentă de multiplayer a acelui joc Legacy of Kain ce a fost anulat fiindcă ar fi semănat, măcar marginal, cu ideea de bază a seriei.

Nu este un MOBA, în schimb, este un shooter/joc de acțiune de multiplayer la care vei lupta ori de partea clanurilor de vampiri, ori de partea oamenilor, în meciuri ce prin intermediul unui meta-game vor determina într-un fel soarta lumii, sau ceva de genul. E cam greu să spui că ceva determină soarta lumii când jocul este plasat după evenimentele de la începutul lui Legacy of Kain Soul Reaver, când Raziel învață de ce nu e bine să se scalde cu stomacul plin. Știi cum se va termina.

Mai rău, în acest joc vei avea diferite clase, precum vânători umani înarmați cu arbalete, alții cu aruncătoare de flăcări, alții cu arcuri, în timp ce vampirii au atacuri cam exclusiv corp la corp. Partea rea? O clasă de vampiri este reprezentată de clanul lui Raziel, cel a cărui exterminare a început după moartea lui Raziel. Această clasă are aripi, fiindcă nu au găsit un mod de-a oferi acestei clase o abilitate sub forma literală a unui deget mijlocui către restul seriei.

Este Primal Carnage cu vampiri și oameni. Tot ce au arătat este Primal Carnage cu vampiri și oameni, sau dacă vreți, un Natural Selection simplificat.

Nosgoth este un joc gratuit și va fi lansat oricând sunt lansate jocurile gratuite, de îndată ce intră în Open Beta. Dacă vreți să participați la Closed Beta, înregistrările sunt disponibile acum. Mai jos găsiți materialul video aferent, un trailer de prezentare la care au dezactivat comentariile și ratingul, fiindcă recepția sa ar fi fost mult prea pozitivă.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep