HomeFeaturedFocusInfoTouch lansează o nouă tabletă de 10 inchi sub brand românesc

InfoTouch lansează o nouă tabletă de 10 inchi sub brand românesc

Raptor 10_1

Și astfel, lupta se ascute și mai tare pe acest segment, pentru că  iTab Raptor 10, cu display de 10.1 inchi, se poziționează ca o tabletă ce acoperă perfect nevoile de portabilitate și multimedia ale utilizatorilor cu grijă pentru bugetul propriu și se dorește a fi un vârf de performanță printre brandurile românești la ora actuală. Tocmai de aceea am precizat că lupta se ascute. Aceeași poziție o țintește și E-Boda Supreme XL 400 QC, care vine la același preț de 999 lei.

„Ne-am dorit să venim pe piața autohtonă cu o tabletă care să reprezinte cu adevărat cerințele clienților: performanță la 10 inci, autonomie marită a bateriei, totul într-un preț accesibil. Credem că modelul iTab Raptor 10 reprezintă o tabletă potrivită pentru orice nevoie de utilizare, adaptată oricărui buget.” – a declarat Sorin Bădoiu, CEO InfoTouch Systems.

Din punct de vedere hardware, iTab Raptor 10 se prezintă cu un procesor quad-core de 1,6 GHz, o memorie RAM de 1 GB și una internă de 16 GB, o cameră foto principală de 2 megapixeli și una frontală de 0,3 megapixeli și un acumulator de 7200 Ecranul Samsung PLS de 10.1 inchi este capabil de o rezoluție de 1280 x 800 megapixeli. Slot-ul microSD și un Android 4.2 întregesc peisajul tehnic.

Cu ocazia lansării, InfoTouch și-a exprimat și intenția de a intra și pe piața de smartphone, după modelul altor companii din România, motiv pentru care încep să cred că diferențele între brandurile românești de tablete (și smartphone) se vor face doar în funcție de puterea de marketing a fiecăruia. Și bineînțeles, de politica de preț adoptată. Tocmai de aceea, sunt foarte curios să aflu un preț pentru România pentru Overmax Steelcore 10 III, tabletă cu care mă joc și care se mișcă, deocamdată, ireproșabil. Și care, cu un preț corect, ar putea să le sufle laurii altor competitori.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep