HomeFeaturedFocusLa mulți ani, Mobzine.RO! Astăzi împlinim un an!

La mulți ani, Mobzine.RO! Astăzi împlinim un an!

mobzine 1 an

Că nu am știut de aniversarea de 15 ani de existență a Google, este un fapt pardonabil. Dar nu mai am nici o scuză, nici măcar una, pentru că era cât pe ce să uit de aniversarea noastră de un an. Totuși, cu această ocazie am avut și revelația faptului că Google și Mobzine au luat naștere în aceeași zi de septembrie. Să fie oare un semn? 🙂

Acum un an, pe 27 septembrie 2012, www.mobzine.ro devenea accesibil publicului, după o perioadă de teste închise. Și se întâlnea cu entuziasmul nostru și al unora dintre cei care ne-au îndemnat să facem acest pas, dar și cu scepticismul, sau chiar ironia altora.

Nu o sa vorbesc despre anul care a trecut, pentru că cei care au fost lângă noi știu care a fost istoria acestuia. Am ajuns unde suntem și datorită vouă, lucru pentru care vă mulțumim. O să vorbesc, foarte pe scurt, despre ceea ce va urma în viitorul apropiat. Lucrăm, împreună cu niște oameni care știu ce fac, la o nouă identitate. Vom avea un logo nou. Vom avea un site nou. Pus pe un server nou, mai rapid. Și vom lansa cât de curând și un proiect nou. Cu alte cuvinte, evoluăm! Și acest lucru se va vedea, cu siguranță, peste încă un an! Când sper că veți fi tot lângă noi.

5 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep