HomeFeaturedFocusLenovo a prezentat la IFA Vibe X, un smartphone de 5 inchi...

Lenovo a prezentat la IFA Vibe X, un smartphone de 5 inchi cu procesor quad-core

lenovovibex

Chiar dacă am dezvaluit deja o parte din surprizele pe care noul telefon le rezervă utilizatorilor, mai sunt aspecte care pot surprinde. Și, deși pare deja o configurație vioaie, se pare că nu acesta este aparatul de top cu care Lenovo ataca segmentul high-end. Pe acesta încă îl mai așteptăm.

Între timp, să ne întoarcem la Vibe X, un smartphone al cărui nume aduce destul de mult cu Moto X al celor de la Motorola. Să spunem că este doar o coincidență. Rulând un Android 4.2, Vibe X dispune de un ecran IPS de 5 inchi și 1080p rezoluție. Procesorul, un quad-core de la Mediatek, este setat la o frecvență de 1.5GHz. Memoria RAM de 2GB cea internă de 16GB, acumulatorul de 2000 mAh și camerele de 13, respectiv 5 megapixeli, conturează imaginea completă a acestui aparat destul de interesant.

Păcat că totul este știrbit de decizia de a nu adresa acest telefon piețelor din Europa. Și nici măcar celei din Statele Unite. Să sperăm că alta va fi strategia comercială pentru smartphone-ul cu care Lenovo va ținti partea de sus a clasamentului. Despre care nu se știu încă prea multe. Așteptăm! IFA abia a început!

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep