HomeFeaturedFocusLG aduce noul PC All-In-One cu display UltraWide la IFA

LG aduce noul PC All-In-One cu display UltraWide la IFA

LG 219 AIO PC_V960

Tot  la Berlin, în cadrul IFA 2013, acolo unde deja au impresionat cu gama de televizoare premium, LG vor să arate și noul model de PC All-In-One (V960), ca parte a portofoliului UltraWide IPS 21:9. Modelul extinde deja gama complexă pentru vizionare şi câştigă teren în zona PC. Cu această ocazie, LG va prezenta şi noile monitoare 29EA73, 29EB73 şi 29MA73. Gama largă IPS 21:9 UltraWide oferă consumatorilor o multitudine de opţiuni care îmbunătăţesc multitasking-ul şi intensifică experienţa divertismentului.

“De la momentul lansării primului monitor cu formatul imaginii de 21:9, de acum un an, interesul consumatorului în această nouă categorie de display a crescut foarte mult”, a declarat Hyoung-sei Park, conducătorul diviziei de business LG Electronics. “PC-ul All-In-One din IPS-ul 21:9 UltraWide va consolida reputaţia LG ca lider în acest nou seg-ment UltraWide.”

PC-ul All-In-One al IPS 21:9 UltraWide e un desktop avansat care oferă toate  avantajele unui monitor 21:9. Modelul V960 rulează Windows 8, oferind o experienţă PC completă şi include GPU-ul NVIDIA GeForce GT 640M pentru procesare avansată de grafică, făcându-l set-up-ul ideal pentru gameri şi pentru cei care au nevoie de grafică de calitate şi performanţă înaltă. Unitatea extinsă de 29 de inci oferă funcţia picture-in-picture (PIP), permiţând utilizatorilor să navigheze pe internet în timp ce privesc la televizor. De asemenea, PC-ul AIO de la LG este dotat cu o tastatură şi un mouse pentru a nu priva utilizatorul de senzația completă de PC clasic.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep