HomeFeaturedFocusLG Nexus 5 – strike two! Display de 5 inchi și Snapdragon...

LG Nexus 5 – strike two! Display de 5 inchi și Snapdragon 800

newnexus

După ce tinerelul din imagine s-a bucurat peste măsură de dezvelirea statuii tipice Google pentru fiecare versiune de Android, astfel încât, luat de val, a uitat că telefonul pe care îl deține este, chipurile, “secret”, lumea pasionată de zona de smartphone parcă a luat foc. Cu atât mai mult cu cât cei de la Google au retras clipurile cu respectivul angajat cu precizie de ceasornic pentru maximizarea efectului de isterie. Și pentru că IFA începuse să atragă iarăși, cu numeroasele ei lansări, atenția celor pasionați de tehnologie, vine o nouă lovitură care învolburează și mai intens apele în jurul subiectului LG Nexus 5. De această dată, un leak de la FCC, autoritatea care reglementează și aprobă apariția tuturor device-urilor în Statele Unite.

Da, ați ghicit, nu prea cred că toată această succesiune de erori și leak-uri este un accident pur întâmplătoare. Dar faptul că eu cred că în mod voit Google știe să scape informații, ca de altfel toți jucătorii mari de pe piață, este mai puțin important. Ceea ce contează cu adevărat este că anumite informații încep să se așeje în jurul acestui subiect. Și, dacă ele se confirmă, vom avea un Nexus 5 cu intenții clare de a ataca topul actual al telefoanelor Android.

Odată, se pare că este făcut tot cu LG (în ciuda declarațiilor care afirmau opusul), lucru care, având în vedere experiența avută cu Nexus 4, cel mai reușit model din serie de până acum, este îmbucurător. Apoi, aflăm că va avea un display de 5 inchi și un procesor din ultima generație de la Qualcomm, un Snapdragon 800. Și, cel mai probabil, va rula și ultima versiune de Android, KitKat-ul al cărei statuie a generat, chipurile, toată această nebunie.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep