HomeFeaturedFocusLG și Samsung, bătălia recordurilor

LG și Samsung, bătălia recordurilor

lgultrahdoledtv01

Mai țineți minte bătăliile copilăriei noastre, dintre Zmeu și Făt-Frumos, care se tot îngropau treptat în pământ prin procedeul numit “trântă”, într-o luptă care părea lipsită de deznodământ? Ei bine, cam așa văd eu lupta dintre LG și Samsung.

Într-un interval de timp în care anumiți producători nu apucă să anunțe nici măcar sfârșitul perioadei de vacanță, giganții coreeni s-au întrecut într-o succesiune de anunțuri care marcau premiere sau recorduri, la fel ca personajele noastre de poveste.

Primii au fost cei de la LG, cu primul TV OLED curbat. Samsung a fost la o aruncătură de băț, cu un produs similar. LG a fost prima companie care a adus OLED-ul curbat în Europa. Samsung a avut doar câteva zile de întârziere, dar a plusat cu câteva piețe europene. Nu mai departe de ieri, i-am văzut pe cei de la Samsung preluând ostilitățile și anunțând primul televizor LED UHD cu display curbat. Ce ar mai putea să se întâmple? Păi va spunem noi! LG anunță cel mai mare televizor UHD OLED curbat, cu o diagonală de 77 inchi.

Este evident că lupta va continua. Totuși, mergând pe analogia din începutul articolului, cea cu Făt-Frumos și Zmeul (nu știu care e unul și care celălalt!), o întrebare mă chinuie. Oare cine este corbul care le cară apă cu ciocul, după fiecare trântă?

Via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep