HomeFeaturedFocusLG Vu 3, un smartphone rapid de tot

LG Vu 3, un smartphone rapid de tot

lgvu3

Nu degeaba a venit mai repede decât era așteptat. În materialul de săptămâna trecută, în care erau dezvăluite o parte din caracteristicile tehnice ale acestui smartphone, sursele indicau luna Octombrie ca posibilă dată de lansare. Ei bine, iată că cei de la LG s-au mișcat bine și Vu 3, telefonul cu proporție atipică, de 4:3, a ecranului, a fost anunțat oficial.

Și chiar dacă titlul a intenționat să fie o glumă, sunt convins că dacă ținem cont de combinația de 2 GB memorie RAM cu procesorul Snapdragon 800 setat la 2,26 GHz, LG Vu 3 chiar ar trebui să fie rapid. Acestora li se adaugă un display IPS de 5,2 inchi și 1280 x 960 pixeli, o cameră foto de 13 megapixeli, una secundară de 2,1 megapixeli, un Android 4.2.2 și o conectivitate LTE. Husele smart despre care vorbeam săptămâna trecută sunt și ele în peisaș, la fel ca și un stylus care confirmă faptul că LG Vu 3 atacă direct la Samsung Galaxy Note 3.

Totuși, coreeni au păstrat câteva secrete pe care probabil că le vor dezveli la momentul oportun. Sunt legate de preț, de capacitatea memoriei interne sau de cea a acumulatorului. Problema și mai mare este dată de disponibilitate, care, deocamdată sperăm noi, este limitată doar la țara natală, cu începere de vineri.

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep