HomeFeaturedFocusOvermax IntuTab, o tabletă destinată seniorilor

Overmax IntuTab, o tabletă destinată seniorilor

overmax intutab

Nu de genul Florin Piersic senior, deși, ca vârstă, omul este în target, ci bătrânilor în general, dar m-am ferit să folosesc termenul chiar din titlu. Persoanelor de vârsta a treia, dacă vreți. Le-am văzut țintit de un telefon basic, produs de niște anonimi. Cei de la Fujitsu s-au gândit că și bunicii noștri au dreptul să se bucure de funcțiile smart ale unui telefon, așa că i-au targetat cu Fujitsu Stylistic S01. Și dacă tot s-au învățat cu experiența Android, hai să le dăm și o tabletă specială. Și aici intervine Overmax IntuTab.

Luminozitatea display-uli, contrastul puternic, cele patru teme de desktop predefinite, instrucțiunile vocale, dongle-ul opțional DVBT sau aplicațiile preinstalate dedicate special vârstnicilor (horoscop, program TV și altele de acest gen) definesc această target-are.

Din punct de vedere hardware, IntuTab se prezintă cu un procesor dual-core  de 1,6 GHz, un display de 9 inchi și 1024 x 600 pixeli, 1 GB de memorie RAM și 8 de memorie internă, GPS și microSD. De bine ce spuneam că Overmax are ce arăta și în Octombrie, iată că și acest produs este programat să iasă pe rafturile magazinelor în aceeași perioadă.

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep