HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Gear lovit din interior

Samsung Galaxy Gear lovit din interior

Din interiorul companiei, dacă nu era suficient de limpede. Produsul pe care mulți așteaptă să îl poarte și de la care sperăm să vină un imbold mare înspre adoptarea smartwatch-urilor ca și obiecte de uz cotidian, este, într-o dovadă de franchețe nemaiîntâlnită până acum la Samsung, smotocit destul de bine de o voce care ar fi trebuit să îi cânte ode.

Conform celor de la Koreea Times, declarația următoare îi aparține unui oficial Samsung, speculațiile fiind îndreptate spre vice-președintele departamentului de marketing strategic al companiei, Lee Don-joo.

“We’ve acknowledged that our Gear lacks something special. With more investment for user interface and user experience, Samsung devices will be better in terms of customer satisfaction.”

Chiar dacă nu persoana respectivă a făcut afirmația în cauză, efectul rămâne. Și probabil că cineva din companie va suporta niște consecințe.

1 COMENTARIU

  1. Samsung promoveaza Gear mai mult ca un accesoriu de moda, decat ca smartwatch. Imbunatatirile vor veni probabil la Gear 2, despre care se spune ca va fi anuntat la CES 2014.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep