HomeFeaturedFocusTesco Hudl, prima tabletă a unui lanț de supermarket-uri

Tesco Hudl, prima tabletă a unui lanț de supermarket-uri

tesco hudl

Vă spuneam cu ceva vreme în urmă despre intenția Tesco de a scoate o tabletă sub brand propriu. Lucrurile s-au mișcat destul de repede și, cel puțin la o primă vedere, destul de bine, astfel că Tesco Hudl, căci acesta este numele produsului, pare o alegere demnă de luat în calcul pe zona de low-budget a tabletelor. Zona cu cea mai mare căutare la public, dacă e să o spunem pe cea dreaptă.

Ca să încerc să vă conving de spusele de mai sus, o să încep cu prețul de vânzare. Aproximativ 140 de euro în marea britanie. Preț pentru care primiți un display de 7 inchi și rezoluție de 1440 x 900 pixeli, un procesor quad-core de 1,5 GHz, o capacitate internă de 16 GB, un Android 4.2.2 stock, slot microSD, o baterie care promite 9 ore de funcționare. Și mai interesant, două antene WiFi sau boxele sterea de pe spatele tabletei, ne arată că, în ciuda plasticului ușor necizelat observat de cei de la Engadget, lucrurile nu au fost făcute doar cu gandul la buget. Iar faptul că s-a lucrat direct cu Archos, ca și producător al hardware-ului, întărește acest lucru.

Tableta vine și cu o serie de accesorii personalizate, care includ huse sau căști. Probabil că am reușit să vă conving că Tesco Hudl merită măcar o clipă de atenție din partea voastră. Mai rămâne ca și producătorul să creadă acest lucru și să diferențieze cumva politica de atac a piețelor cu acest produs de cea a lanțului de magazine. Altfe, cred că trebuie să fugim pe la vecini ca să vedem acest produs.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep