HomeFeaturedFocusOppo N1 aduce camera rotabilă în zona de smartphone

Oppo N1 aduce camera rotabilă în zona de smartphone

oppo n1

Poate că pare un moft, sau un punct slab unde pot apărea defecțiunile cauzate de utilizare, dar producătorii ne asigură că în perioada de testare, camera de pe noul smartphone al companiei a fost rotită de peste 100.000 de ori fără nici un fel de probleme. Adică, pentru o medie de 20 de utilizări diferite pe zi, rezistă luniștită șapte ani. Tot prin rotirea camerei, aceasta se activează, fiind gata de fotografiat în 0,6 secunde. În fața acestor funcționalități noi, parcă pălește faptul că ambele camere de pe Oppo N1 sunt de 13 megapixeli.

Alte caracteristici tehnice ne aduc în atenție un procesor Snapdragon 600, quad-core, setat la 1,7 GHz, un display de 5,9 inchi și rezoluție 1080p, o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de 16/32 GB. O atenție aparte o merită acumulatorul de 3160 mAh și funcția O-Touch, care, prin intermediul părții din spate a carcasei, care permite touch, ajută la scroll și la fotografiat. Un Android 4.2 îmbogățit de producător, completează tot ansamblul.

Însă când vine vorba despre datele mai comerciale, o liniște deplină din partea companiei chineze se așterne brusc peste entuziasmul dat de acest smartphone. Noi sperăm că vor ataca cât mai repede cât mai multe piețe, pentru că aparatul pare promițător.

Via Engadget

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep