HomeFeaturedFocusAi un cititor de amprentă pe smartphone. Ce faci cu el?

Ai un cititor de amprentă pe smartphone. Ce faci cu el?

pantech-vega-lte-a

Odată cu apariția lui iPhone 5s, a fost adus în atenția celor pasionați de industria smartphone cititorul de amprentă digitală pe care acest telefon îl are încorporat. Am văzut că și nume mai puțin sonore din zona de device-uri mobile și-au dotat aparatele cu cititor de amprentă. Chiar și tabletele încep să se bucure de el, cu posibilitatea de a controla setările fiecărui utilizator al tabletei.

Totuși, un astfel de senzor prezent pe un smartphone lasă impresia că poate fi folosit și la activități mai complexe, acolo unde să își arate cu adevărat beneficiile. Probabil că la fel s-au gândit și cei de la Pantech, atunci când au lansat modelul Pantech Vega LTE-A. Dotat fiind cu cititor de amprente, telefonul va putea fi folosit în țara natală, Coreea de Sud (începe să îmi placa această țară), pentru efectuarea de plăți cu telefonul. O aplicație special dezvoltată va permite autentificarea celui care va realiza plata prin amprentă.

Chiar dacă plățile autentificate de amprentă digitală nu reprezintă o premieră, cei de la Danal, deținătorii serviciului de plăți prin mobil, afirmă că este o premieră în zona de mobile. Și, mai important, că nu se vor opri aici. Au intenția de a ataca două piețe mari: Statele Unite și China. Este un lucru benefic, la care, indirect, a contribuit și Apple, care are meritul de a populariza cititorul de amprente. De aici încolo vor putea intra în horă și dansatorii mai mărunței.

via The Next Web

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep