HomeFeaturedFocusAmazon va intra in piata de smartphone cu propriile aparate

Amazon va intra in piata de smartphone cu propriile aparate

Este ușor improprie afirmația conform căreia vor fi propriile aparate, noutatea care a apărut în această ecuație a unor telefoane Amazon sau Kindle este că acestea vor fi produse de HTC, dar, cel mai probabil, se vor comercializa sub brandul Amazon. Totuși, această asociere, care se pare că include mai multe aparate, conform celor de la Financial Times, dintre care unul este foarte aproape de finalizare și gata de lansare la începutul anului viitor, are și câteva aspecte interesante.

Primul este curajul celor de la HTC, care se avântă în această colaborare în ciuda experienței negative din proiectul HTC First, dezvoltat împreună cu Facebook. Curaj care merită apreciat, fără urmă de îndoială, în ciuda motivelor care stau în spatele ei. Este evident că Amazon este un partener care ar putea ajuta mult marketingul celor de la HTC.

Al doilea, este dat de decizia Amazon de a intra pe această piață, destul de saturată, prin această asociere, care poate deveni doar un prim pas în achiziționarea HTC-ului cu totul.Cine știe, poate este doar un test înainte de luarea unei decizii majore.

Deocamdată, toate informațiile se bazează pe sursele celor de la Financial Times, fără a avea vreo reacție oficială, de orice natură.

via The Verge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep