HomeFeaturedFocusAplicatii interesante pentru Galaxy Gear

Aplicatii interesante pentru Galaxy Gear

WP_20131017_19_05_21_Pro__highres

Numărul de aplicații preinstalate pe ceasul inteligent Samsung Galaxy Gear este destul de mic și selecția limitată la niște funcții de bază. Am crezut mereu că un smartwatch este o platformă mai interesantă de livrare a informațiilor de pe Social Media, via clienții de Twitter și Facebook instalați pe telefonul mobil. în speță Galaxy Note 3 primit prin Orange Smartphone Tester. De asta am căutat prin colecția de aplicații din Samsung Hub ceva mai mult.

Inițial, oferta de aplicații pentru smartwatch e redusă. Dat dacă se caută acolo unde trebuie – în speță în meniul Samsung Apps din Gear manager (aplicația de management pentru ceasul Galaxy Gear) – se găsesc ceva mai multe soluții.

Screenshot_2013-10-17-19-39-45Screenshot_2013-10-17-20-35-31

M-am oprit la patru aplicații: un client de Twitter, unul de Facebook și o aplicație generală plus un ceas personalizat.

Clientul de Twitter, denumitTweet Quickview vrea multe dar realizează puține. De ce? Pentru că e limitat de ecranul mic al ceasului și nu poate afișa informație suficient de ușor de citit.

Screenshot_2013-10-17-20-37-4828

Vedeți mai jos despre ce vorbesc: e destul de ciudat de folosit.

2930

Văzusem în poze că FBQuickview, clientul de Facebook are un comportament mai bun. M-am înșelat și aici, rezoluția e destul de mică ca să iasă ceva cu adevărat util.

33

EasilyDo Smart Assistant promite să fie un asistent de tip Google Now (mă mir că nu există încă așa ceva, probabil Google îl păstrează doar pentru ei) în care sunt îmbinate mai multe tipuri de informații: de pe social media, din email, calendar etc. Și aici implementarea interfeței grafice lasă de dorit, informația e prea sumară și fără o utilitate imediată, multe din acțiuni necesitând folosirea telefonului.

Screenshot_2013-10-17-20-45-23

Ultima aplicație ce mi-a atras atenția este o alternativă la Pedometer-ul preinstalat. Se numește QuickSpeedometer și teoretic afișează pe ecranul ceasului mai multe informații despre viteza de deplasare, timp și distanță. E de încercat pentru cei ce și-au propus să măsoare foarte atent exercițiile fizice pe care le vor face.

Screenshot_2013-10-17-20-41-48

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep