HomeFeaturedFocusAquos Phone Xx de la Sharp, un smartphone care nu stă pe...

Aquos Phone Xx de la Sharp, un smartphone care nu stă pe margine

aquosphonexx

În febra meciului Stelei cu Chelsea, am putea spune că este titular. Dar alta este ideea din spate. Priviți cu atenție calul din imaginea respectivă, alb ca linia porții peste care sperăm să treacă măcar câteva mingi de-ale noastre. Sau ca zăpada care cade acum în Brașov. Obsevați cât de aproape stă cu picioarele de colțul telefonului? Sau ce distanță mică mai are până să-și scoată coama din telefon pe deasupra? Ați prins ideea! Argumentul de bază cu care Sharp vine pentru acest model este dat de marginea foarte îngustă care încadrează display-ul.

Display de 5 inchi, care se întinde 80,5% din suprafața frontală a telefonului, este un 1080p. Procesorul un Snapdragon 800 de 2,2 GHz. Acumulatorul de 2600 mAh, conexiunea LTE, dar mai ales camera foto principală de 16,3 megapixeli, ne demonstrează că nici restul configurației nu este de lepădat și că Sharp Aquos Phone Xx este un smartphone Android cel puțin interesant. Care preia de la rudele sale apropiate și abilitatea de a rezista la apă fără probleme.

Păcat că nu suficient de interesant încât să se mute și pe alte piețe. Statele Unite sau Europa sunt destinații de vis, de neatins, pe care modelul nostru probabil că nu le va vedea niciodată. Așa că, mergând în nota în care am deschis acest articol, nici nu prinde lotul pentru deplasare!

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep