HomeFeaturedFocusArchos GamePad 2 anuntata oficial. Ajunge si in Romania?

Archos GamePad 2 anuntata oficial. Ajunge si in Romania?

În ultima vreme am tot văzut tablete dedicate diferitelor categorii sociale sau profesionale. Șoferi, bătrâni sau deopotrivă copii, toți au fost targetați cu câte unul sau mai multe produse adaptate nevoilor lor. Ei bine, iată că și gamerii, îi putem numi fără probleme o categorie profesională, sunt luați la ochi cu cea de-a doua versiune a tabletei GamePad de la Archos.

Două semne mari de întrebare am eu personal în legătură cu Archos GamePad 2. Primul, este legat de disponibilitate. Acum, că AROBS aduce în România tabletele Archos, avem șanse să vedem GamePad 2 în magazinele de la noi? Să sperăm, pentru binele pieței și pentru a mai tăia din elanul “producătorilor autohtoni” de tablete, că da!

Al doilea semn de întrebare și cea mai mare dintre dilemele care mă chinuie, te mai poți numi gamer dacă te lași vrăjit de jocurile de pe dispozitivele mobile? În viziunea mea de gamer bătrân (eheee, ce vremuri erau în ’98, taică!), gamerul are un desktop bine pus la punct! Sau, în cel mai rău caz, dar în cel mai rău, o consolă! Se pare că am cam îmbătrânit!

Revenind la Archos GamePad 2, unul dintre aspectele interesante, după controller-ele dedicate în special gaming-ului dispuse lateral, este dat de prețul atractiv, de 200 de dolari pentru Statele Unite. În rest, combinația de 2 GB de memorie RAM și procesor quad-core de 1,6 GHz, aflată în spatele unui display HD de 7 inchi și rezoluție 1280 x 800 nu te lasă cu gura căscată. 7 inchi pentru un gamer? Tot nu-mi revin!

Android 4.2, capacități interne de 8 sau 16 GB, slot microSD, sunt alte detalii tehnice ale lui Archos GamePad 2. Diagonală de 7 inchi? …

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep