HomeGames ArenaBatman: Arkham Origins se lanseaza in Romania

Batman: Arkham Origins se lanseaza in Romania

Batman: Arkham Origins ia cu asalt România, propunând un weekend plin de adrenalină tuturor celor pasionaţi de gaming şi de lumea super eroilor. Evenimentul de lansare al noului joc va avea loc duminică, 27 octombrie, la showroom-ul eMAG Crângaşi.

Dezvoltat de studioul WB Games Montréal, Batman: Arkham Origins prezintă evenimente premergătoare acţiunii din Batman: Arkham Asylum și Arkham City. Ca jucător, va trebui să îmbraci costumul unui Batman mai tânăr şi mai impulsiv, retrăind una dintre cele mai dificile nopţi ale vieţii sale, în cadrul unui spaţiu de joc de trei ori mai mare mai mare decât oraşul din ultimul episod. Batman: Arkham Origins este primul joc al seriei care include o componentă multiplayer asimetrică, în care jucătorii se pot confrunta intrând în rolul de super-erou sau de răufăcător.

Mai multe detalii despre joc vor fi oferite în cadrul evenimentului de lansare, care reprezintă şi prima şansă de a vedea în mişcare Arkham Origins pe console PlayStation 3. Evenimentul vrea să recreeze universul Cavalerului Negru cu ajutorul fanilor, provocându-i pe aceştia să vină costumați în personajele favorite din seria Batman. Premiul acestei provocări este unul pe măsura efortului: cel mai bun cosplay va fi răsplătit cu o ediţie de colecţie a jocului. Însă, nu va pleca nimeni cu mâinile goale: cei mai înflăcăraţi fani vor avea şansa să câştige o ediţie de colecţie ale jocului, tricouri, măşti, brelocuri şi alte premii legate de joc. În plus, cei care cumpără Batman: Arkham Origins în cadrul evenimentului de lansare vor fi răsplătiţi cu câte un pachet surpriză.

Aşadar, toţi fanii sunt aşteptaţi pentru a sărbători lansarea jocului așteptat de milioane de fani din întreaga lume, duminică, 27 octombrie, la showroom-ul eMAG Crângaşi, situat în incinta Grant Shopping Center de pe Şoseaua Virtuţii.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep