HomeFeaturedFocusMavericks, spor de 30% la autonomie?

Mavericks, spor de 30% la autonomie?

image

Sunt foarte curios să testez pe propiul sistem – un MacBook Air de 13, model 2011, zvonurile legate de creșterea fantastică de autonomie pe care o aduce noul Mac OS X Mavericks. Citeam că unii se laudă cu creșteri de 30% în ceea ce înseamnă autonomia

– într-un fel Apple readuce la normal ceea ce a stricat cu precedenta versiune de Mac OS X unde au redus autonomia cam tot cu atât.

Dacă e adevărat, se cheamă că e un progres?

John Siracusa de la celebrul site Ars Technica are făcute niște teste de baterie pe un preview de Mavericks, măsurând cu instrumente proprii modul de comportare a două sisteme: un MacBook Pro din 2007 (presupun că are baterie nouă) și noul MacBook Air 13 din 2013. Rezultatele pot fi văzute în imaginea de mai sus.

Recunosc că articolul de față a fost suficient ca să mă facă să îmi înving teama de eroare de upgrade ce ar fi putut să îmi facă laptop-ul nefuncțional (am citit că sunt foarte multe probleme asociate upgrade-ului la Mavericks) și să pornesc.

Totul a decurs în mai puțin de 45 de minute, cu tot cu download-ul kit-ului de 5,3 GB, fără niciun fel de eroare. Fișierele sunt la locul lor, sistemul merge așa cum trebuie (până acum).

Urmează să văd dacă spusele lui John Siracusa sunt adevărate.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep