HomeFeaturedFocusChop-Syc, tableta-fund-de-lemn de la Sharp

Chop-Syc, tableta-fund-de-lemn de la Sharp

Aflată deocamdată în stadiul de prototip, dar cu intenția clară din partea Sharp de a o trece în etapa de producție în masă, Chop-Syc este viitorul celor care își doresc o bucătărie extravagantă și super-fancy. Adică celor care nu vor avea nici o problemă să își toace ceapa pe ecranul tabletei.

Nu râdeți, asta presupune proiectul lui Siobhan Andrews, câștigător al unei competiții susținute de Sharp. O tabletă înglobată într-un suport de lemn, cu un display anti zgâriere, pe care bucătarii extravaganți să o folosească în scop de suprafață pentru tăiere. Dotată cu un cântar înglobat, cu posibilitatea de a afișa rețete culinare, dar și informații despre valorile nutriționale ale diferitelor alimente. Și cu încărcare wireless, pentru a evita situația ciudată de a-ți băga fundul în priză. Fundul-de-lemn, nu altceva.

Dacă reușiți să depășiți senzația de stupoare, care pe mine încă mă domină și vă trece prin cap că, undeva, într-o zi, vă veți putea dota bucătăria cu așa ceva, o singură întrebare vă ridic la fileu. Oare nu se zgârie nici măcar atunci când folosim Miracle Blade, cuțitul minune care taie inclusiv cicanul și care vă este expediat gratis, dacă plătiți doar taxa de transport de 50 de lei?

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep