HomeFeaturedFocusVIDEO: un nou test atipic de rezistenta pentru Redmi Note 7

VIDEO: un nou test atipic de rezistenta pentru Redmi Note 7

Redmi Note 7

După ce am văzut cu câteva zile în urmă cum unul dintre oficialii companiei spărgea două nuci cu display-ul lui Redmi Note 7 (scenariu care intenționa să sublinieze rezistența sporită a ecranului), acum avem un nou test inedit.

Un utilizator de Redmi Note 7 și în același timp un alt oficial Xiaomi (CEO-ul Redmi, Lu Weibing) a preluat ideea din zbor practic și face o demonstrație de artă culinară, secțiunând pe display-ul telefonului un kiwi, o banană și un măr. Aș fi zis că pregătește o salată de fructe, dar banana nu a fost curățată de coajă, lucru care m-a pus serios pe gânduri. În plus, felul în care a secționat mărul m-a dus cu gândul mai mult la o demonstrație de arte marțiale, așa că nu aș vrea de loc să îl văd pe respectivul cum abordează un ciolan de porc care ar trebui tăiat, spre exemplu.

Însă ciocăniturile cu degetul în ecran m-au mai linistit. Individul nu voia altceva decât să ne demonstreze că ecranul telefonului rezistă la astfel de provocări. Încep să am convingerea că vom mai vedea și alte teste inedite de rezistență al căror subiect va fi bietul Redmi Note 7.

via Xiaomishka

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep