HomeFeaturedFocusLumia 2520, tableta de 10 inchi de la Nokia, lansata oficial

Lumia 2520, tableta de 10 inchi de la Nokia, lansata oficial

Evenimentul Nokia de la Abu Dhabi a avut doi actori principali. Cred că sunt în asentimentul tuturor pasionaților de tehnologie mobilă când spun că tableta Lumia 2520 și smartphone-ul Lumia 1520 au fost cele mai așteptate device-uri. E drept, au fost lansate chiar și telefoane din seria Asha, dar lumina reflectoarelor s-a îndreptat spre acești doi protagonoști de top.

Nokia Lumia 2520 este prima tabletă făcută de finlandezi pe platforma Windows RT. Și tocmai pentru a corecta deficiențele observate la Surface RT, vine cu câteva caracteristici interesante. Procesorul Snapdragon 800, setat la 2,2 GHz, display-ul de 10,1 inchi și 1080p, conectivitatea LTE, acumulatorul de 8000 mAh sau camera foto Auto Focus ZEISS de 6,7 megapixeli.

Adăugați o disponibilitate relativ rapidă și extinsă geografic, o paletă de culori vioaie pentru zona de tablete, câteva accesorii special dedicate, dar și un preț apropiat de Surface 2, 499 dolari, totul lângă experiența Nokia în zona de smartphone și o să aveți o primă idee despre un produs care nu are cum să ne fie total indiferent.

via Engadget

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep