HomeFeaturedFocusNokia Lumia 1320 s-ar putea sa iasa la lumina. Si a iesit!

Nokia Lumia 1320 s-ar putea sa iasa la lumina. Si a iesit!

Primul dintre stadiile prin care trece un produs atunci cand se apropie de o lansare oficiala, acela de fotografii leak-uite, a fost deja parcurs de către noul smartphone low-budget pe care Nokia se pare că îl pregătește. Este vorba despre Lumia 1320, ajuns în fața ochilor noștri prin intermendiul sursei inepuizabile de astfel de materiale, @evleaks.

Dacă cu alte ocazii, odată cu fotografia mai primeam și ceva detalii tehnice, de această dată va trebui să ne mulțumim, din acest punct de vedere, cu foarte puțin. Știm doar că numele de cod al acestui telefon este Batman, că este mare și că va fi prietenos cu buzunarul. Ce este și mai important, e roșu!

Noroc că nu mai avem mult de așteptat până la anunțul oficial! A și venit! Așa că avem și câteva detalii oficiale și așteptăm și o fotografie mai clară.

Un display de 6 inchi 720p, un procesor dual-core, o cameră foto de 5 megapixeli și un preț interesant, 339 dolari. Disponibilitatea sa este anunțată undeva la începutul lui 2014, în primă fază în China și Vietnam. Sunt primele informații oficiale despre Nokia Lumia 1320.

via The Verge

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep