HomeFeaturedFocusMicrosoft i-a tăiat din bonus lui Steve Ballmer

Microsoft i-a tăiat din bonus lui Steve Ballmer

Steve_Ballmer_peace

Și ce dacă? Având în vedere că este doar o chestie de imagine, nu reușesc să văd un alt efect al publicării acestor detalii care țin mai degrabă de bucătăria internă a companiei, decât acela de a mai lovi încă odată în Steve Ballmer, unul dintre reprezentanții vechii gărzi din Microsoft.

Faptele sunt următoarele: în anul fiscal 2013, Steve Ballmer a primit un salariu anual de 697.500 dolari și un bonus de 550.000 dolari. Bonusul a însemnat doar 79% din maximul pe care Steve Ballmer ar fi putut să îl primească, în comparație cu 91% din maxim, cât a încasat anul trecut.

Având în vedere că mulți alți directori de companii câștigă mult mai bine, cifrele aruncă o lumină favorabilă asupra CEO-ului în exercițiu de la Microsoft. Și așa începuse mie să îmi placă de el, acum sentimentul s-a amplificat. Prin comparație, deși a făcut un gest remarcabil, doar o parte din bonusul CEO-ului de la Lenovo a însemnat 3,25 milioane dolari.

Totuși, să nu uităm că averea lui Steve Ballmer, în luna septembrie a anului trecut, a fost estimată de Forbes la 18 miliarde de dolari. Așa că sincer, cred că acea scădere de bonus, care, încă odată cred, nu trebuia făcută publică, l-a afectat cam cât un țânțar care bâzâie pe lângă un elefant. Așa că fără să vreau, îmi revine în minte acel monkey dance al lui Ballmer, mult blamat de unii, care cred că se potrivește de minune în contextul actual.

via Cnet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep