HomeFeaturedFocusOnline Marketing Academy, primul program educational organizat de Google in Romania

Online Marketing Academy, primul program educational organizat de Google in Romania

Înscrierile în programul Online Marketing Academy, lansat de Google în colaborare cu universități din 9 orașe ale țării (București, Iași, Cluj, Sibiu, Brașov, Targu Mureș, Oradea, Timișoara si Craiova) au început. Online Marketing Academy este primul program educațional de nivel național organizat de Google în România şi, prin amploarea sa, unul dintre cele mai importante programe educaţionale organizate de Google în Europa.

Studenții care doresc să-și dezvolte cunoștințele despre marketingul online, au ocazia, prin intermediul acestui program, să asiste la cursuri predate de specialiști Google și traineri certificați, la finalul cărora fiecare student va primi din partea Google România o diplomă de participare la Online Marketing Academy, iar cei interesați de o carieră în mediul online vor avea acces la trainingurile avansate din semestrul al II-lea.

Pe parcursul trainingurilor, studenții vor avea ocazia să afle mai multe despre cum se realizează o campanie de publicitate în mediul online, despre promovarea pe google.ro sau despre ce înseamnă să lucrezi într-o agentie de publicitate. Antreprenori cu experiență le vor vorbi despre modele de business în online și exemple de succes, iar traineri certificați de Google le vor demonstra cum pot să folosească Google AdWords și Google Analytics în promovarea online.

“Prin acest program ne dorim sa punem bazele urmatoarei generatii de specialisti in marketing online. De aceea, pe langa cursurile practice bazate pe studii de caz, le vom pune la dispozitie absolventilor OMA o platforma de joburi prin care vor putea fi contactati de companii si agentii interesate de astfel de specialisti”, declara Rares Rusu, Marketing Manager la Google Romania.

Trainingurile se vor desfașura în perioada noiembrie – decembrie 2013 în universitățile partenere, iar studenții interesați sunt invitați să se înscrie la adresa www.google.ro/ads/academy până la data de 1 noiembrie.

Universităţile partenere în program sunt: Academia de Studii Economice, Universitatea Bucuresti, Universitatea Babes Bolyai, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea Transilvania din Brașov, Universitatea Lucian Blaga, Universitatea din Oradea, Universitatea din Craiova și Universitatea Petru Maior.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep