HomeFeaturedFocusScrisoare deschisa a BlackBerry catre clienti si interesul lui Mike Lazaridis

Scrisoare deschisa a BlackBerry catre clienti si interesul lui Mike Lazaridis

Despre inițiativa canadienilor, nu sunt prea multe de spus. Gândită cu scopul de a mai liniști îngrijorarea celor cărora le pasă cu adevărat de soarta companiei, această scrisoare a stârnit ironiile multora dintre cei implicați în piața de smartphone. Comparația cea mai inspirată, dar din păcate și cea mai apropiată de realitate, au reușit-o cei de la Engadget, afirmând că această scrisoare este la fel de utilă precum rearanjarea scaunelor pe puntea Titanicului. Prea multe nu ar fi de spus în completarea acestei comparații.

Nici despre scrisoarea în sine nu sunt prea multe de spus. Falsa siguranță afișată de BlackBerry atunci când își îndeamnă publicul să conteze în continuare pe produsele companiei nu păcălește pe nimeni. Interesantă mai degrabă este afirmația

“Whoever is interested in BlackBerry understands that the company has world class products and services. These are products and services that customers can continue to count on.”

care pare mai degrabă orientată spre un potențial cumpărător al companiei, decât spre cei interesați de produsele acesteia.

Și dacă tot am vorbit despre potențialii cumpărători interesați de preluarea BlackBerry, unul dintre fondatorii acesteia, Mike Lazaridis, omul care a inventat practic BlackBerry, alături de un alt fondator al companiei, Doug Fregin, intenționează să revină că proprietar majoritar al companiei, după modelul lui Michael Dell. Cred că ar fi o manevră interesantă, pentru că pe lângă cunoașterea companiei și interesul financiar evident, mai apare o doză de implicare emoțională, care nu poate fi decât utilă.

De la intenția declarată până la fapte mai este cale lungă, dar cine știe, poate în acest scenariu și în spiritul comparației celor de la Engadget, Mike Lazaridis în rol de Leonardo DiCaprio, va reuși să salveze Titanicul. Pentru piața de smartphone ar fi util să se întâmple așa ceva.

via Bloomberg

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep