HomeFeaturedFocusPantech Vega Secret Note ne arata cum se tinteste sus

Pantech Vega Secret Note ne arata cum se tinteste sus

Nu este prima dată când cei de la Pantech suprind plăcut. Au făcut-o cu Pantech Vega LTE-A, cu care au încercat să folosească cititorul de amprentă. Au făcut-o de atâtea alte ori în trecut, astfel încât i-au impresionat chiar și pe cei de la Samsung, care au decis să investească în companie. Ei bine, o fac și acum, cu noul smartphone/phablet Pantech Vega Secret Note, care încorporează câteva tehnologii interesante.

Dar înainte de ele, înglobează un procesor Snapdragon 800 și o memorie RAM de 3 GB, asta în legătură cu discuția de ieri din jurul configurației dezamăgitoare lui HTC One Max. De aici putem desprinde intențiile pe care le are Pantech cu acest nou smartphone (din păcate, cel puțin pentru moment, doar pentru Coreea). Și faptul că, măcar pe piața din Coreea, se poate lupta de la egal cu Samsung Galaxy Note 3. Ceea ce nu prea putem spune despre phabletul menționat mai sus.

Peisajul tehnic este întregit de un display 1080p de 5,9 inchi, o cameră principală de 13 megapixeli și una secundară de 2 megapixeli, o memorie internă de 32 de GB, un stylus inclus, cititor de amprentă digitală însoțit de o funcție care permite accesul la anumite informații personale doar după scanarea amprentei, senzor touch pe carcasa din spate, suport pentru LTE-A. Opțional este disponibil și un smart-cover care permite accesul la o parte din ecran și când este închis (smart-cover-ul, nu telefonul).

Prețul acestui aparat, pentru țara natală, se va învârti undeva în jurul valorii de 830 dolari, fără nici un fel de obligație contractuală. Singura piedică în calea unui posibil succes este dată de disponibilitatea incertă pentru alte piețe. Dar fac o promisiune publică! Dacă vreodată ajung în Coreea :p , îmi cumpăr un Pantech!

via Android Community

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep