HomeFeaturedFocusLG G Pro Lite anuntat oficial

LG G Pro Lite anuntat oficial

Este vorba despre o variantă mai prietenoasă cu buzunarele a celebrului LG Optimus G Pro. Varianta cu display de 5,5 inchi, ca să risipim confuzia creeată de coreeni în jurul acestui aparat. Cât de prietenoasă, nu putem afirma încă, pentru că prețul lui G Pro Lite încă nu a fost dezvăluit.  Dar o idee am putea să ne facem dacă ne uităm puțin la caracteristicile tehnice ale acestui aparat.

Așa cum am spus, aparatul se prezintă cu un displau IPS de 5,5 inchi și o rezoluție de 960 x 540 pixeli. În spate, un procesor Mediatek dual-core de 1 GHz, ajutat de 1 GB de memorie RAM și 8 GB de memorie internă, ajutată la nevoie de un slot microSD, o cameră de 8 megapixeli și una secundară de 2 megapixeli, împreuna cu un Android 4.1, întregesec ansamblul tehnic. Alte detalii, cum ar fi suportul dual-SIM sau stylus-ul inclus, încearcă să lărgească cercul potențialilor clienți pentru acest aparat. De remarcat acumulatorul de 3140 mAh, care ar trebui să fie un exemplu pentru alții.

Dacă despre preț a fost liniște, strategia comercială aleasă pentru acest aparat a fost dezvăluită. Măcar parțial. Va fi lansat pentru început în America Latină, pasul al doilea incluzând Asia, Rusia și Orientul Mijlociu. Despre alte piețe, deocamdată nimic.

Via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep