HomeFeaturedFocusPremiera: cele mai puternice phablet-uri, adica LG G2 si Samsung Galaxy Note...

Premiera: cele mai puternice phablet-uri, adica LG G2 si Samsung Galaxy Note 3 in teste la MOBZINE

Marcăm încă o premieră: cele mai importante două phablet-uri Android ale momentului, LG G2 (mulţumim LG România) şi Samsung Galaxy Note 3 (prin programul Orange Smartphone Tester) sunt în teste la MOBZINE. Dincolo de diferenţa de dimensiuni şi design, evidentă încă de la început, am făcut nişte teste preliminare de performanţă. LG G2 pare a fi ceva mai rapid decât Samsung Galaxy Note 3.

Să nu uităm că LG G2 e construit pe un cipset Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800, are un CPU Quad-core la 2.26 GHz Krait 400 plus GPU Adreno 330. Aproape cele mai bune specificaţii posibile în momentul de faţă.

photo

LG G2 se simte foarte bine în mână. E rotunjit şi faptul că îi lipsesc butoane de pe partea frontală îi dau şi un aspect plăcut. Ecranul True HD-IPS + LCD de 5.2 inci, cu rezoluţie de 1080 x 1920 pixeli (424 ppi densitate) afişează imagini de calitate.

Android-ul se mişcă foarte bine pe LG G2. Singurul aspect ce îl poate trage în jos este shell-ul folosit de Android: la fel ca pe Samsung Galaxy Note 3, e puţin cam aglomerat. Poate că spun asta şi din prisma obişnuinţei cu HTC Sense.

Staţi pe aproape că o să mai furnizăm informaţii pe măsură ce le vom avea. Am început deja testele de autonomie.

Dacă e ceva ce vreţi să ştiţi în mod special, întrebaţi şi o să vă răspundem.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep