HomeGames ArenaRed Thread Games anunta Draugen, un survival horror FPS

Red Thread Games anunta Draugen, un survival horror FPS

Pe lângă The Longest Journey 3: Dreamfall 2: Chapters 1, studioul Red Thread Games anunță un nou joc, unul numit  Draugen, pentru care au primit finanțare de la institutul Norvegian de film, așa că nu vor apela la un Kickstarter pentru el, sau ceva de genul. Draugen va fi un joc first person de supraviețuire, inspirat de literatura norvegiană, de legende și basme, deci cam ca The Secret World, doar că plasat în anul 1920 și orientat pe aventură, nu pe omorât monstruleți.

În rolul unui fotograf/botanist venit din America, va trebui să explorezi un sătuc a cărui întreagă populație a dispărut în mod misterios, lăsând în urmă tot soiul de mistere, indicii criptice, și urme fantomatice ce vor ghida și înspăimânta jucătorul.

Draugen nu are o dată de lansare, și nici nu va afecta producția lui Dreamfall Chapters, deoarece Red Thread Games intenționează să existe pentru ceva vreme, așa că să aibă două proiecte în dezvoltare ce folosesc motorul Unity, aflate în stagii diferite de producție, nu este ceva bizar.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep