AcasăFeaturedFocusSagrada Familia în 2026: cum va arăta când va fi terminată

Sagrada Familia în 2026: cum va arăta când va fi terminată

image

Cine a ajuns în frumosul oraș Barcelona și nu a avut timp să treacă pe lângă Sagrada Familia a pierdut oportunitatea de a vedea cum progresează una dintre cele mai ample lucrări de construcție din istoria lumii. Începută în 1882 de către Gaudi, catedrala Sagrada Familia e și acum în construcție la mai bine de 131 de ani de la debut, cu o dată de finalizare: 2026.

”Clientul meu nu se grăbește” e ceea ce a spus Gaudi tot timpul când era întrebat despre progresul lucrării sale. Din cauza aceasta, timpul nu a fost o problemă și diverse încercări și optimizări au fost posibile de-a lungul procesului de construcție. Fără multe din planurile originale, pierdute în foc sau distruse în timpul războiului din Spania, Sagrada Familia e acum o operă comună, la crearea ei participând mulți arhitecți.

Astăzi avem însă ceva nou: în 2026 catedrala va fi terminată. Va arăta ca în simularea de mai jos:

image

O lucrare deosebită.

Ca să vedeți mai bine cât mai e de lucru, priviți materialul de mai jos:

 

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro