HomeFeaturedFocusSamsung anunță oficial Galaxy Round, primul smartphone cu ecran curbat

Samsung anunță oficial Galaxy Round, primul smartphone cu ecran curbat

Este vorba despre Samsung Galaxy Round, care, în decurs de numai câteva ore a trecut de la stadiul de leak (prin intermediul @evleaks) la cel de anunț oficial. Asta la doar o zi după ce scriam că există o competiție acerbă în jurul acestui subiect.

Și iată-l! Mândru, semeț și concav. Cu un display Super Flexible AMOLED de 5,7 inchi și 1080p rezoluție. Plin de figuri care exploatează forma (una dintre ele demonstrată în clipul de mai jos), dar și plin de niște specificații tehnice destul de interesante. Adică un procesor quad-core Snapdragon 800, la 2,3 GHz, 3 GB de memorie RAM, 32 GB de memorie internă. Nici camera foto de 13 megapixeli sau acumulatorul de 2800 mAh nu sunt tocmai de lepădat.

Ei bine, dar de aici încep problemele. Deocamdată, disponibil doar în Coreea. Și la un preț de aproximativ 1000 de dolari. Cam mult, chiar și pentru un asemenea telefon exclusivist. Până la urmă sunt altele mult mai exclusiviste, iar prețul este justificat de niște metale prețioase. Depinde de fiecare cu ce va dori să iasă în evidență.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep