HomeFeaturedFocusSamsung dedica o tableta Galaxy Tab 3 celor mici

Samsung dedica o tableta Galaxy Tab 3 celor mici

V-am prezentat, cu ceva vreme în urmă, abordarea celor de la Overmax în ceea ce privește publicul de vârste mai fragede, prin două modele de tablete dedicate, atât prin aspectul exterior cât și prin suita de aplicații preinstalate, exclusiv acestei categorii. Este vorba despre Overmax EduTab 2+ și FantasyTab, două produse entry-level pe această nișă.

În ceea ce privește un răspuns venit din partea unui producător de top, iată că Samsung a customizat varianta de 7 inchi a modelului Galaxy Tab 3 special pentru copii. Probabil că au studiat puțin dinamica acestui segment de consumatori, care, cu toată opoziția părinților, de ce să nu fim sinceri, este unul extrem de activ. În orice casă există o tabletă și un copil, mai devreme sau mai târziu există și o interacțiune între cei doi. Așa că nu este tocmai deplasat să preferi să îi oferi copilului propria sa tabletă. Încă mai am dubii serioase în ceea ce privește un smartphone, dar cu ideea de tabletă m-am împăcat de ceva vreme.

Întorcându-ne la produsul nostru, identic din punct de vedere hardware cu versiunea „civilă”, dar cu aplicațiile și interfața de rigoare, aspectele importante țin de detaliile comerciale. Un preț de 230 de dolari pentru Statele Unite și o disponibilitate la începutul lui Noiembrie sunt deocamdată singurele informații.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep