HomeFeaturedFocusTabletele Windows 8 devin instrumente de prelucrare a informației la Fox News

Tabletele Windows 8 devin instrumente de prelucrare a informației la Fox News

Mi se pare foarte interesantă decizia televiziunii Fox News de a-și crea un studio nou, construit în jurul conceptului de tabletă, pe care să fie consumată și agregată informația venită din internet pe canale tradiționale și social media. Și nu orice fel de tablete, ci unele mari (să le zicem gigant?) ce folosesc Windows 8.

Nu tu iPad, nu tu Android. Ci Windows 8 într-un moment în care sistemul de operare hibrid nu se bucură de o foarte mare popularitate pe zona de tablete.

Shepard Smith de la Fox News are un reportajt despre noul studio de știri. Vă invit să îl urmăriți:

Acum puteți să vă spuneți părerea. Încep eu cu prima întrebare: oare le-a dat Microsoft bani să treacă pe tabletele astea sau pur și simplu au considerat că aduc valoare mai mare decât iOS și Android la un loc?

image

Oricare ar fi răspunsul mie mi se pare o idee foarte faină mai ales că fiind utilizator de tabletă cu Windows 8, am câteva rețineri despre modul în care informația din social media poate fi folosită rapid și vizualizată în condiții optime. Am văzut în clip că e folosit clientul oficial de Twitter și alte aplicații. Probabil că există deja create soluții software mai complete și mai bune decât ceea ce există deja pe Windows 8 pentru consumul de informația de pe social media și multimedia.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep