HomeFeaturedFocusAdidas miCoach Smart Run: smart watch sau doar bratara inteligenta?

Adidas miCoach Smart Run: smart watch sau doar bratara inteligenta?

image

Cred că în curând o să inaugurez pe mobzine.ro o nouă rubrică: weareable tech (îmbrăcămintea inteligentă) și să scriu din ce în ce mai mult în ea. Recunosc că ceasul Galaxy Gear mi-a deschis apetitul pentru micile device-uri care vin să ne completeze/extindă (chiar complice, monitorizeze) viața. Cum sunt un pasionat de gadget-uri și mă consider un deschizător de drumuri în IT, am ajuns în momentul în care smartphone-urile și tabletele cu greu mă mai pot impresiona, așa că îmi caut altă provocare. Alături de casa inteligentă, ideea de weareable tech mi se pare foarte interesantă.

Am tot cochetat cu gândul de a-mi cumpăra o pereche de ochelari de schi inteligenți însă nu am găsit nimic care să mă satisfacă – chiar am de gând în zilele următoare să vă spun rezultatul căutărilor în direcția asta – ceasurile inteligente par să fie un domeniu cu șanse măricele de a se extinde în viitorul apropiat.

Dacă Galaxy Gear nu este acum ceea ce piața așteaptă, entuziaștii arată că potențial de schimbare există. Limitările de autonomie sunt totuși importante, la fel și design-ul și din cauza asta versiunea 1.0 ar trebui privită doar ca un demo a ceea ce s-ar putea face. Atâta doar că Samsung Galaxy Gear nu e nici singura ofertă și nici cea mai bună.

În schimb zona de gadget-uri pentru monitorizarea efortului fizic și ai parametrilor legați de sănătate (brățările inteligente, înțestate de senzori, cu sau fără conexiune wireless) se pare că are un succes mai mare decât ceasurile inteligente. Chiar ieri eram în showroom-ul Orange din Brașov și mă uitam la cum arată un Nike Fuelband sau Fitbits. Cristi vorbește și el frumos de Jawbone UP.

Azi am văzut review-ul engadget pentru Adidas miCoach Smart Run, micul device Android arătând că are potențial. Deja soluțiile sunt tot mai multe și parcă mai atractive decât cele din zona smartwatch. Se apropie sărbătorile și cred că ar fi un moment bun să decid dacă nu cumva e mai utilă o brățară inteligentă decât un smartwatch. Cu condiția să mă apuc de mai mult sport Zâmbet.

Pe voi vă tentează un gadget din zona asta?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Lucrez cu Adidas micoach de peste 2 ani. Folosesc pacerul, HRM-ul, stride-ul si ceasul Zone pentru a face jogging … profesionist. Dupa parerea mea, este cel mai avansat antrenor personal de jogging si nu numai, peste 30 de programe diferite pot fi folosite cu “jucariile” mentionate mai sus, inclusiv exercitii specifice realizate in sala de forta. Enumar rapid:
    – programe de antrenament de la (semi)maratoane la sprint-uri
    – customizarea programelor in functie de persoana (sex, varsta, greutate)
    – run pentru parametrizarea device-ului in functie de conditia fizica a persoanei
    – guideline foarte prietenos in timpul antrenamentelor
    – posibilitatea de a asculta muzica personala in timpul antrenamentului
    – grafice foarte usor de interpretat privind efortul si progresul din timpul antrenamentelor, pentru ajustarea antrenamentelor ulterioare

    In ceea ce priveste ceasul Smart Run, sunt convinsa ca este un produs excellent, dar cred ca a fost conceput pentru antrenamente, nu ca ceas inteligent. Intentionez sa il achizitionez in viitor, pentru mine este un all-in-one pentru toate cele mentionate mai sus.

    Ionut, sustin anuntul tau de a face o rubrica pentru weareable tech si gadgeturi tip casa inteligenta. Cu siguranta eu as fi un cititor frecvent.

    Succes in continuare!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep