HomeGames ArenaAristocratie virtuala: EverJane pe Kickstarter

Aristocratie virtuala: EverJane pe Kickstarter

Un semn că genul MMO poate că nu este pe cât de creativ falimentar pe cât s-ar crede, și-a făcut apariția pe Kickstarter EverJane, un MMO construit în jurul ideii de statut social și interacțiune socială între jucători, într-un cadru aristrocatic din secolul 18-19, inspirat de romanele lui Jane Austen.

În loc de colectat phat loot prin omorârea repetată a unor monștri, jocul este complet populat de alți jucători, ce vor încerca să își construiască o reputație, în timp ce o sabotează pe-a celor din jur, folosind bârfe. EverJane include un sistem de bârfe, unul care ține cont de acțiunile tale și generează opțiuni de dialog pe baza lor, folosind un număr momentan limitat de cuvinte, ce pot fi asamblate în propoziții ce fie exagerează propriile reușite, fie afectează negativ opinia celor din jur despre cineva.

Nu este tocmai un prilej de-a urla pe chatul global lucruri rele despre cineva, atât pentru că bârfele sunt generate doar pe baza acelui sistem, cât și pentru că nu există chat global, poți comunica doar cu cei din apropierea ta, sau poți trage cu urechea la ceea ce spun. Iar în loc de dungeons sau raiduri sunt baluri.

O variantă de testare este disponibilă pe pagina de Kickstarter, una ce reflectă de ce jocul ar avea nevoie de măcar 100 de mii de dolari în următoarele 24 de zile. Dacă banii se vor strânge, jocul va putea fi lansat într-o variantă ceva mai completă, și dacă se vor atinge alte trepte de finanțare, atunci se va putea realiza un joc mai detaliat, cu mai multe straturi, gameplay extins și multe altele. Momentan s-au strâns in jur de 35 de mii de dolari.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep