HomeFeaturedFocusCu subtirimea nu-i de joaca!

Cu subtirimea nu-i de joaca!

Recunosc sincer că atunci când am citit și apoi am scris despre ambiția celor de la Vivo de a face un smartphone de doar 4 milimetri grosime (3,85 mm), am avut convingerea că este mai mult buzz de marketing decât intenție reală de a stabili recorduri de subțirime. Cine mama zmeilor vrea să își cumpere un smartphone cât un carton mai gros pe care să îl și folosească, nu să îl păstreze de bibelou. Tot nu am răspunsul la această întrebare și cred că ăsta o să se îndoaie și în buzunarul de la piept, de la respirație, nu ca ăla mai renumit, care s-a îndoit mai la spate, dar e cert că Vivo și-a luat în serios acest ideal.

Așa că vin, sau mai bine zis vor veni, cu modelul Vivo X5 Max, un smartphone de doar 4,75 milimetri grosime, care va deveni, în momentul lansării oficiale, cel mai subțire smartphone existent. În afară de această caracteristică menită să ne încânte, dar care în realitate mai degrabă mă înspăimântă, telefonul are și alte atribute demne de remarcat. Un display de 5,5 inchi și 1080p, un chipset cu opt nuclee la 1,7 GHz, o memorie RAM de 2 GB, camere de 13 și de 5 megapixeli, LTE, Android 4.4.4 și un debut destul de imediat.

În ciuda acestor caracteristici și mai ales în ciuda recordului pe care îl va stabili, sunt șanse ca Vivo X5 Max să rămână, la fel ca Lenovo Sisley S90 cel copiat, doar în China. Cam aiurea, zic eu, să faci un smartphone unic printr-o caracteristică de-a sa și să îl ți numai în China.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep