HomeFeaturedFocusChina, tara recordurilor in materie de smartphone

China, tara recordurilor in materie de smartphone

Dacă tot are statutul de cea mai mare piață în industria de smartphone, China face tot posibilul să respecte acest statut. Și una dintre aceste caracteristici este dată de pleiada de aparate care apar exclusiv pentru această piață și care de multe ori ne fac să ne gândim cu invidie la consumatorii din această țară. Noroc că anumiți producători care s-au lansat pe această piață își iau inima în dinți și trec la expansiunea comercială.

O să ne ocupăm de reprezentanți ai ambelor categorii de producători de pe această piață, pentru că este o perioadă a recordurilor în sfera producătorilor de smartphone chinezi. Primii, cei de la Meizu, cu al lor Meizu MX3. Dacă rezoluția display-ului de 1800 x 1080 pixeli nu v-a dat pe spate, deși ar trebui, aflați că una dintre variantele lui MX3 este primul telefon smart din lume cu o memorie internă built-in de 128 GB. Cu un display de 5,1 inchi și un preț de aproximativ 660 de dolari (bineînțeles transformați în monedă chinezească) pentru varianta de 128 GB. Și deși premiera este dată de memoria internă, aflați că telefonul este utilat și cu procesorul Exynos 5 Octa, un octa-core relativ controversat.

Și uite așa, facem trecerea la următorul nostru premiant, de pe aceeași piață din China, dar cu șanse reale de a se regăsi în majoritatea piețelor mari din lume, la fel ca și varianta sa de bază. Pentru că vorbim tot despre o versiune a unui aparat existent deja. Este vorba despre o versiune a lui Huawei Ascend P6, denumită Ascend P6S (mă omoară ăștia care pun un s în coadă la versiunile îmbunătățite), utiliată cu un nou model de procesor octa-core:

“It will come will a true-octa core processor, meaning that all cores will be able to operate simultaneously, unlike the current crop of Samsung Exynos chipsets which only allow up to four cores to work at a time.”

Declarația despre acest nou procesor este oficială, ea îi aparține președintelui companiei chineze. Așadar, un nou smartphone, o nouă premieră. Nu-i așa că piața din China are farmecul ei?

via GSM Arena, Engadget

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep