HomeFeaturedFocusDe vorba cu David Chappell la Microsoft Summit 2013, despre Cloud

De vorba cu David Chappell la Microsoft Summit 2013, despre Cloud

20131106_103456

David Chappell, Principal of Chappell & Associates in San Francisco, California a avut amabilitatea să îmi răspundă la câteva întrebări pe marginea prezentării ce a avut-o în dimineața asta la Microsoft Summit 2013 despre Transformarea IT-ului. David trăiești în mijlocul tehnologiei de ani buni și asta îi dă dreptul să aibă curajul de a spune lucrurilor pe nume.

La Microsoft Summit 2013 a făcut puțin mișto de Apple spunând că ”acum trăim în era PC+ și nu în cea Post PC”. Gândind logic, are dreptate. Pe lângă PC avem smartphone, laptop, tablet. Orice am face, nu putem renunța complet la PC/laptop și nici nu o să facem asta în curând.

Cloud-ul e la început, fără el nu există un viitor – toate companiile mari l-au îmbrățișat deja. Dacă ne uităm atent, oricare dintre noi folosește măcar un serviciu în cloud (mail, stocare, căutare). De ce nu s-ar face asta și mai mult?

Vă invit să vizionați interviul că merită. Duc mai departe ideea începută în primăvară și am filmat tot cu un Lumia. De data asta cu un Lumia 925.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep